Η ALFA WOOD ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑRTOZA 2017

Η ALFA WOOD ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑRTOZA 2017

Η ARTOZA αποτελεί την έκθεση θεσμός για την Αρτοποιία & τη Ζαχαροπλαστική. Παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις & ανακατατάξεις στον κλάδο η ARTOZA παρουσιάστηκε με έναν αέρα ανανέωσης & νέας δυναμικής. Στον τομέα της Ανανεώσιμης Πηγής Ενέργειας (πέλλετ) έλαβε μέρος «η ALFA WOOD ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ» και κέρδισε τις εντυπώσεις.artoza-pellet2017

Η 15η ARTOZA πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως και τις 6 Μαρτίου 2017 στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα. Ανάμεσα στους 250 εκθέτες παρουσίασε και ο όμιλος ALFA WOOD τα πρoϊόντα πέλλετ ξύλου για καταναλωτές με αυξημένες απαιτήσεις. Η ALFA WOOD παρουσίασας τα νέα πιστοποιημένα προϊόντα pellet  με πολλή χαμηλή στάχτη & υψηλή θερμιδική αξία.

Το περίπτερο της ALFA WOOD προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών και εκθετών  που τροφοδοτήθηκαν με ουσιώδη ενημέρωση από τα στελέχη του ομίλου, σηματοδοτώντας τη νέα πορεία ανάκαμψης του κλάδου. Πρότειναν έξυπνες λύσεις οικονομίας για την χρήση του πέλλετ στους επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες για να γίνουν ανταγωνιστικότεροι και να «ζυμώνουν» το μέλλουν του κλάδου προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα που διαμορφώνει ο σύγχρονος ανταγωνισμός.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ανανεώνοντας το ραντεβού μετά από δύο χρόνια.

 

forma endiaferontos

alfa wood group logo 
Βιομηχανία Παραγωγης Πέλλετ & Μπρικέτας

 ΟΔΗΓΙΕΣ COVID

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • 7ο χλμ Κ. Νευροκοπίου - Εξοχής
    Δράμα
  • T: 801 700 7273   -  +30 2523 300307
    F: 2410 831590
Δείτε μας στο πελλετ video μπρικέτα ξύλα