Διανομή

Διανομή

H Βιομηχανία ALFA WOOD Νευροκόπι αναπτύσσει ένα εκτεταμένο δίκτυο αμπόρων και διακινητών του Pellet και της Μπρικέτας ώστε ο καταναλωτής να έχει κοντινή πρόσβαση στο σημείο πώλησης.

Ο καταναλωτής μπορεί επίσης να επιλέγει τον προμηθευτή του ανάλογα με την τιμή διάθεσης του προϊόντος και ανάλογα με τις υπηρεσίες μεταφοράς και διακίνησης που του προσφέρει.

Στόχος μας είναι η δημιουργία κέντρου διακίνησης που να εγγυώνται την άριστη μεταχείριση και αποθήκευση του Pellet και της Μπρικέτας, τα οποία να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους καταναλωτές και τέλος να έχουν υποδομές για την αποθήκευση ικανοποιητικών ποσοτήτων ώστε το προϊόν να βρίσκεται σε άμεση διάθεση σε εποχές υψηλής ζήτησης.

Η δημιουργία ενός ευρύ δικτύου εμπόρων μεταπωλητών και διανομέων βρίσκεται σε εξέλιξη με απότερο σκοπό το πέλλετ και η μπρικέτα να μπορούν να διακινηθούν γρήγορα προς τους τελικούς καταναλωτές.

Η διάθεση των Pellets γίνεται

  •  σε πλαστικούς σάκους των 15Kgr. στοιβαγμένους ανά 72 σε παλέτες (βάρος παλέτας 72x15Kgr. = 1080Kgr.)
  •  σε Big Bag των 900-1000Kgr.

Η διάθεση της Μπρικέτας γίνεται

  •  σε πλαστικές συσκευασίες 10Kgr (5τμχ/Συσκευασία). στοιβαγμένους ανά 104 σε παλέτες (βάρος παλέτας 104x10Kgr. = 1040Kgr.)

Στόχος μας είναι η δημιουργία ισχυρών αντιπροσώπων σε συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίοι να μπορούν να υποστηρίξουν τις ανάγκες των καταναλωτών άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο, διαθέτωντας εγκαταστάσεις και οχήματα που διασφαλίζουν την επαρκή και ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά.

Ζητούνται αποκλειστικοί συνεργάτες
Επικοινωνήστε μαζί μας

 

forma endiaferontos

alfa wood group logo Βιομηχανία Επεξεργασίας Ξύλου (Μελαμίνες, MDF, Πόρτες, Laminate Πάτωμα, Πάγκοι κουζίνας)
Παιδικά Έπιπλα, Επιπλα Σπιτιού, Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός
Βιομηχανία Παραγωγης Πέλλετ & Μπρικέτας

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • 7ο χλμ Κ. Νευροκοπίου - Εξοχής
    Δράμα
  • T: 2523 300307  -  2410 561200
    F: 2410 831590
Δείτε μας στο πελλετ video μπρικέτα ξύλα