Δυναμικό παρόν του ομίλου ALFA WOOD στην έκθεση Progetto Fuoco στη Βερόνα της Ιταλίας

0 02 0a 3863869ecc9d15001eea0206c22a6294963f1fe653306cf0ad2487a7f64613dd 3c3a6a078380d38c

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Alfa Wood Group στην κλαδική έκθεση Progetto Fuoco  στον τομέα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού για την παραγωγή θερμότητας και ενέργειας από την καύση ξύλου, που διεξήχθη από τις 4 έως 7 Μαΐου στη Βερόνα της Ιταλίας.

Μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής «απαγόρευσης» κάθε δραστηριότητας λόγου covid 19, με μεγάλη χαρά  η ηγετική βιομηχανία ALFA WOOD  στην παραγωγή πιστοποιημένου πέλλετ και μπριγκέτας ξύλου υποδέχτηκε & κέρδισε τις εντυπώσεις των επαγγελματιών.

Τα  επιχειρηματικά ραντεβού και η ροή των επισκεπτών  στο εντυπωσιακό περίπτερο του ομίλου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα πέλλετ, και μπριγκέτας, να προμηθευτούν δείγματα του υλικού και να παρακολουθήσουν το πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό της βιομηχανίας, καθώς και τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Η Alfa Wood Group συνεχίζει τη δυναμική και συνεχώς ανοδική της πορεία, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πρωτοποριακά προϊόντα που «κερδίζουν» καθημερινά την εμπιστοσύνη νυν και εν δυνάμει συνεργατών της.

interesse modulo pellet

alfa wood group logo
WOOD PELELT & BRIQUETTE INDUSTRY

COVID UPDATE