Εταιρικά Νέα

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Alfa Wood Group - Κ.Νευροκόπι

 

 EKAV AWG

 

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης του προσωπικού της ALFA WOOD GROUP στο Νευροκόπι, είχαμε την τιμή να δεχτούμε στις 26 Μαρτίου το εκπαιδευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ Δράμας, τους κ. Δούρα Στέργιο και κ Καλογήρου Δημοσθένη (διασώστες-πλήρωμα ασθενοφόρου) για την πραγματοποίηση σεμιναρίου  πρώτων βοηθειών.

Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου εκτός από την θεωρητική επιμόρφωση με οπτικοακουστικό υλικό  έλαβαν και πρακτική εκπαίδευση για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών (πνιγμός, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση).

 

EKAV SEMINARIO AWG (5)

EKAV SEMINARIO AWG (1)

EKAV SEMINARIO AWG (7)

EKAV SEMINARIO AWG (7)

Κοπή βασιλόπιτας του ομίλου Alfa Wood Group στο Νευροκόπι

 

pellet nevrokopi2024pita1

Την πρωτοχρονιάτική της πίτα έκοψε ο όμιλος Alfa Wood Group στο Νευροκόπι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια μιας όμορφης εκδήλωσης. Σύσσωμη η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του εργοστασίου παραγωγής πέλλετ, μπρικέτας και ηλεκτρικού ρεύματος αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και αισιοδοξία, εκφωνώντας την ομιλία ο πρόεδρος του ομίλου κος Βασίλης Αδαμόπουλος.

Την κοπή πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Αρχιμανδρίτης Νευροκοπίου κ. Βαρνάβας και ο π. Φώτιος, εκφράζοντας τον χαιρετισμό και τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεου. Παράλληλα τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο βουλευτής του νομού Δράμας κος Νικολαϊδης Αναστάσιος, ο δήμαρχος Νευροκοπίου κος Ταμπουρίδης Ελευθέριος, ο τ. δήμαρχος κος Κυριακίδης Ιωάννης και ο υποψήφιος δήμαρχος κος Κεσκίνογκου Ιωάννης

 

 

pellet nevrokopi2024pita2

pellet nevrokopi2024pita3

 

H ALFA WOOOD GROUP στην Progetto Fuoco, Italy 2024

EKTHESI ITALIA PELLET

 

Ο όμιλος Alfa Wood Group θα συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στην κλαδική έκθεση Progetto Fuoco – εξοπλισμός και προϊόντα για την παραγωγή θερμότητας και ενέργειας από την καύση ξύλου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28/02 έως 02/03/2024 στη Βερόνα της Ιταλίας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

📆 28/02 – 02/03/2024
📍 Veronafiere SpA – Fiera di Verona Βερόνα, Ιταλία 🏬 Hall 2 – Lane C – Booth 46

 

 

Όμιλος Alfa Wood χορηγός στο 6ο BEN'S 3x3 τουρνουά basketball

DSC04631

Ο όμιλος Alfa Wood Group σταθερός στις αξίες του να στηρίζει μεγάλες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις έγινε χορηγός στο 6ο BEN'S 3x3 τουρνουά basketball, που διεξήχθη στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, το τριήμερο 14,15,16 Ιουλίου 2023 στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος.

Ευχόμαστε ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει το τουρνουά Ben's 3x3 με την ίδια επιτυχία κάθε χρόνο!

 

 

Συμμετοχή της Alfa Wood Group στην Biomass Day 2023!

biomass day pellet2H BIOMASS DAY 2023 με τίτλο «Ο ρόλος και η συνεισφορά της Βιοενέργειας ως ενεργού κλάδου της Βιοοικονομίας στην αντιμετώπιση της Ενεργειακής Κρίσης» ήταν η πρώτη διά ζώσης ημερίδα της συγκεκριμένης σειράς εκδηλώσεων, μετά τις δύο προηγούμενες που είχαν διεξαχθεί διαδικτυακά λόγω της πανδημίας ,που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο Σεράφειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το περιοδικό / portal BIOENERGY NEWS και την SHAPE Business Events, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ).

Το «παρών» έδωσαν αξιόλογοι ειδήμονες του χώρου, με παρουσιάσεις όπου κάποιες από τις  θεματολογίες, ήταν για τις  ευκαιρίες και τις προκλήσεις στον  κλάδο βιοενέργειας στην Ευρώπη το 2023, για την  διαχείριση βιομάζας για την παραγωγή ενέργειας και ενεργειακών προϊόντων, για τον ρόλο της βιοοικονομίας στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ο Βασίλης Αδαμόπουλος, μέλος Δ.Σ Alfa Wood Group και αντιπρόεδρος Δ.Σ ΕΛΕΑΒΙΟΜ, ανέλυσε τις εφαρμογές παραγωγής βιοενέργειας και τυποποιημένων στερεών βιοκαυσίμων που αναπτύσσει ο όμιλος με εξειδίκευση στην ταυτόχρονη συμπαραγωγή wood pellet και ηλεκτρικής ενέργειας με ORGANIC RANKINE CYCLE (ORC) system.

 

Όμιλος Alfa Wood χορηγός στο 5ο BEN'S 3x3 τουρνουά basketball

ben4

Ο όμιλος Alfa Wood σταθερός στις αξίες του να στηρίζει μεγάλες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις έγινε χορηγός στο 5ο BEN'S 3x3 τουρνουά basketball, που διεξήχθη στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, στις 23 και 24 Ιουλίου.

Ευχόμαστε ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει το τουρνουά Ben's 3x3 με την ίδια επιτυχία κάθε χρόνο!

 

 

 

Δυναμικό παρόν του ομίλου ALFA WOOD στην έκθεση Progetto Fuoco στη Βερόνα της Ιταλίας

0 02 0a 3863869ecc9d15001eea0206c22a6294963f1fe653306cf0ad2487a7f64613dd 3c3a6a078380d38c

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Alfa Wood Group στην κλαδική έκθεση Progetto Fuoco  στον τομέα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού για την παραγωγή θερμότητας και ενέργειας από την καύση ξύλου, που διεξήχθη από τις 4 έως 7 Μαΐου στη Βερόνα της Ιταλίας.

Μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής «απαγόρευσης» κάθε δραστηριότητας λόγου covid 19, με μεγάλη χαρά  η ηγετική βιομηχανία ALFA WOOD  στην παραγωγή πιστοποιημένου πέλλετ και μπριγκέτας ξύλου υποδέχτηκε & κέρδισε τις εντυπώσεις των επαγγελματιών.

Τα  επιχειρηματικά ραντεβού και η ροή των επισκεπτών  στο εντυπωσιακό περίπτερο του ομίλου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα πέλλετ, και μπριγκέτας, να προμηθευτούν δείγματα του υλικού και να παρακολουθήσουν το πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό της βιομηχανίας, καθώς και τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Η Alfa Wood Group συνεχίζει τη δυναμική και συνεχώς ανοδική της πορεία, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πρωτοποριακά προϊόντα που «κερδίζουν» καθημερινά την εμπιστοσύνη νυν και εν δυνάμει συνεργατών της.

 

 

 

 

Πιστοποίηση ENplus - Πέλλετ

en plus pellet

 

Tα προϊόντα πέλλετ του ομίλου Alfa Wood είναι πιστοποιημένα κατά  EN-Plus Κατηγορίας Α1 και Α2 για οικιακή θέρμανση.

Όλα τα προϊόντα pellet ξύλου, των οποίων η περιεκτικότητα σε τέφρα είναι αυστηρά περιορισμένη, εμπίπτουν στην κατηγορία Α1, - το πολύ 0,7%.

Και τα pellets με περιεκτικότητα σε τέφρα έως και 1,2% ταξινομούνται ως κατηγορία A2!

Η κατηγορία A1 χρησιμοποιείται κυρίως για μικρά συστήματα θέρμανσης, ενώ το A2 μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε συτήματα θέρμανσησ μεγαλύτερης κλίμακας!

Τα pellet ομίλου Alfa Wood έχουν πιστοποίηση ENplus A1 και τέφρα ακόμα και κάτω από 0,4%, που σημαίνει ότι η στάχτη και η αιθάλη μαζί μειώνονται στο απόλυτο δυνατό και η ποιότητά τους είναι 100% υψηλή.

H Βιομηχανία πελλετ & μπρικέτα του ομίλου ALFA WOOD είναι η πρώτη και μοναδική στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε  κατά το Ευρωπαϊκό πρότυπο υψηλής ποιότητας  EΝplus . 

 

Δείτε τις πιστοποίησεις ENplus

Δείτε τα προϊόντα πέλλετ και μπρικέτα

forma endiaferontos

alfa wood group logo 
Βιομηχανία Παραγωγης Πέλλετ & Μπρικέτας

 ΟΔΗΓΙΕΣ COVID

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • 7ο χλμ Κ. Νευροκοπίου - Εξοχής
    Δράμα
  • T: 801 700 7273   -  +30 2523 300307
    F: 2410 831590
Δείτε μας στο πελλετ video μπρικέτα ξύλα